بانک کشاورزی

تاریخ: 09 شهریور 1393

بهره برداری از طرح بسته بندی و انجماد گوشت در استان اصفهان

مدیر شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان گفت: با استفاده از تسهیلات این بانک طرح بسته بندی و انجماد گوشت با ظرفیت تولید سالانه 1500 تن به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان ، اسماعیل اسفندیاری با اعلام خبر فوق میزان تسهیلات پرداخت شده به این طرح را 11 میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: این مبلغ از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی تأمین و پرداخت شد.
وی اضافه کرد: با بهره برداری از شرکت صنایع غذائی «به طعم» در منطقه شهرضا زمینه اشتغال 15 نفر فراهم شد.